pool varmepumpe, Dansk Sommerhus TeknikSpar på elregningen med en pool varmepumpe

Med en pool varmepumpe reducerer du elforbruget til opvarmning af pool med op til 66 %!
Pool varmepumpen trækker energi ud af udeluften, og producerer varme, som benyttes til opvarmning af din swimming pool.

Pool varmepumpen kan installeres på stort set alle pool anlæg, når blot du har plads til indedel og udedel i forbindelse med poolens teknikrum. Når vi installerer en poolvarmepumpe, slukker vi for det eksisterende elvarmelegeme.

Vore pool varmepumper er fuldt integrérbare med vore controllere (DSC1) som, udover at styre pooltemperatur, også kan aflæse el- og vandforbrug samt styre vore luft/luft varmepumper.

Forskellige modeller

Vi tilbyder både Gullberg & Jansson poolvarmepumper, som med deres karakteristiske stålkabinet, ses ved mange sommerhuse, samt en diskret sort 9 kW poolvarmepumpe, som vi selv får produceret. Vores sorte udgave falder typisk mere i med huset, og bemærkes således ikke i samme grad som Gullberg & Jansson pumperne. En anden fordel ved vores sorte varmepumpe er udedelens plastkabinet, som har en større en modstandsdygtighed overfor det hårde klima på vestkysten.

Pool varmepumpen der kører året rundt

Med en pool varmepumpe fra Dansk Sommerhus Teknik kan du trykt lade din varmepumpe køre året rundt. Vi benytter nemlig kun de såkaldte splitmodeller. Med en splitmodel håndteres alt poolvand inde i dit teknikrum. Du undgår derfor afkøling og risiko for frostspræninger ved fejl.

Energioptimering af dit pool sommerhus

Udover den store besparelse på el, ved installation af en pool varmepumpe, er der også andre steder du kan spare energi. En anden af sommerhusets store energislugere er cirkulationspumpen til poolen. Ved at udskifte denne og filtermaterialet til din pool, opnår du endnu større energibesparelse.

Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om udskiftning af pool varmepumpe, cirkulationspumpe og filtermateriale. Du er også velkommen til at tage et kig på vore referencer, hvor du også kan læse mere om den afledte effekt af energioptimeringen.