Feriefonde

Når vi kigger på energioptimering afsommerhuse tilhørene feriefonde, ser vi både på hvordan fx en luft/luft varmepumpe kan placeres, men vi ser også på, hvordan vi kan optimere strømforbruger ved fx elradiatorer.

Via vores samarbejde med nogle af de hyppigst anvendte bookingsystemer, har vi også mulighed for, at sætte huset op til, at være dejligt lunt, når gæstens lejemål starter.

Dette gøres primært ved at skrue op for varmen fra varmepumpen nogle timer inden udlejningen begynder, samt tænde for elvarmen ved lejemålets begyndelse. Herved har gæsterne selv mulighed for at regulere temperaturen i soverummene, ved at lukke dørene, og indstille den enkelte elradiator på den ønskede temperatur.

Nøglefri huse

En anden unik fordel ved samarbejdet med bookingsystemerne, er det nøglefri sommerhus – her får gæsterne simpelthen tilsendt en kode via email, som er gyldig til det leje sommerhus, i den aftalte lejeperiode. Så snart lejeperioden er slut, slettes koden automatisk, og gæsten har ikke længere adgang til huset.