Nøglefri lås

Med en nøglefri lås, undgår du at nøgler bliver væk, og den nagende usikkerhed: hvem har mon adgang til mit sommerhus, og vil de udnytte det?

Med den nøglefri lås udløber koden samtidig med lejemålet. Du er derfor sikker på, at dine gæsterne ikke forlænger ferien, eller vender tilbage på et senere tidspunkt.

Koden indtastes på et kodetastatur, som er monteret på hoveddørens yderside. På hoveddørens inderside monteres en motorenhed, som sørger for at låse og låse døren op. Vore låse installeres med som holder mere end 1 år – så kan gsæterne også komme ind, selv om strømmen skulle gå. Låsen kan stadig betjenes med en almindelig nøgle, hvis der skulle være behov for det.

Få fuld kontrol med nøglefri lås

Anvender du et bookingsystem, som er integreret med vores system, sendes koderne automatisk* ud til låsen. De er altså kun gyldige i den forud aftalte lejeperiode.

Med vores nøglefri lås kombineret med fjernaflæsning af el og vand har du fuldt kontrol over, hvem der har adgang til dit hus og hvornår, ligesom du altid har kontrol med forbruget af el og vand.

* automatisk udsendelse af koder, kræver, udover integration mellem systemerne, at der er en stabil internetforbindelse til huset, og at denne ikke slukkes, selv om huset står tomt.

Kan min dør få nøglefri lås?

Langt de fleste døre vil kunne få installeret vores nøglefri lås. Låsen installeres på dørens inderside, i stedet for vrideren. Afhængig af hvilken type cylinder døren har, kan det dog være nødvendigt at skifte cylinderen og dermed nøglen.